Gasthof Lophem

Zeedijkweg 23 A
BE-8210 Loppem - België

T +32 (0)50 82 21 67
info@gasthoflophem.be

Vakantiehuis te huur

 

Hoevetoerisme & plattelandstoerisme
Vakantiehoeve Brugge Loppem

Vakantie op de boerderij

Vakantiewoning 'Gasthof Lophem'

Vakantiehoeve

De gerenoveerde 19de-eeuwse hoeve straalt gezelligheid en authenticiteit uit. De slaapvertrekken bevinden zich in de gerenoveerde schuur.

De meeste kamers zijn ingedeeld als familiekamers: iedere kamer bestaat uit een ouderkamer met 2 - persoonsbed en een kinderkamer met 1 of 2 stapelbedden.
Tussenliggend heeft iedere kamer een eigen sanitaire ruimte met douche, toilet en lavabo.

Iedere vakantiewoning heeft een eigen ruim terras en gezellig salon met voldoende zitplaatsen en TV, een goed ingerichte keuken en een sfeervolle eetplaats waar je met je vrienden of familie een zeer gezellige avond aan het knetterend haardvuur kan beleven.
Desgewenst staat er een BBQ  ter beschikking en kan er op het terras aan de tuintafels gegeten worden. Te midden het groen! 

In het ganse gebouw is er gratis WiFi internet acces voorzien.
De vakantiewoning beschikt over gratis parkeergelegenheid op het eigen domein en er is een fietsenstalling voorzien.

In de ruime tuin bevindt zich een grote vijver, een petanque veld en een overdekte speelschuur met stro piramide, waar de kinderen zich kunnen uitleven als Tarzan en Jane...

Via de tuin is er rechtstreekse toegang tot de kijkboerderij Pierlapont. Pony rijden, huifkartocht, wandelen op het Pierlapad, speeltuin met terras en drankgelenheid, boerengolf,.... Je hoeft er de straat niet voor op!